Crypticon Minneapolis 2021
 

Events are divided by the day and area the event will happen.   You can select directly below or scroll the page to see a complete listing.

Friday Saturday Sunday
  – Film Festival   – Film Festival   – Film Festival
  – Entertainment Room   -Entertainment Room   – Entertainment Room

202 Second Floor Studio 2 Film Festival 5:00PM – 10PM FRI

203 Second Floor Studio 3 Photo Op 5:00PM – 10PM FRI

204 Second Floor Studio 4 Crypt Party Room 8:00PM – 2:00AM FRI 1:00PM – 8:00PM-SAT

203 Family Friendly through out with soda/serving adult 8:00PM to 2:00AM FRI/SAT 1:00PM – 8:00PM-SAT

204 Second Floor Studio 5 Q&A 5:00PM – 10PM FRI 6:00PM – 2:00AM SAT Second Floor Studio 6 Dracula After Dark 10:00PM – 2:00AM FRI 10:00PM – 2:00AM FRI

205 Second Floor Studio 7 Serial Killer Trivia 6:00PM – 8:00PM FRI 6:00PM – 8:00PM-SAT

206 Second Floor Studio 8 Klash Drums 5:00PM – 10PM FRI 8:00PM – 2:00AM SAT

207 Second Floor Studio 9 The Clown Movie & Party Room 4:00PM – 2:00AM FRI

208 Movies all Day/Aserving All Night 4:00AM – 2:00AM FRI 1:00PM – 8:00PM-SAT

209 Second Floor Studio 10 Movie Prop Museum 5:00PM – 10PM FRI 10:00AM – 2:00AM – SAT Second Floor

Studio 11 Movie Prop Museum 5:00PM – 10PM FRI 10:00AM – 2:00AM – SAT

210 Second Floor Studio 12 8mm Monster 5:00PM – 10PM FRI 1:00PM – 8:00PM-SAT

211 Second Floor Studio 13 ROCKIN TATTOOS 5:00PM – 10PM FRI 1:00PM – 8:00PM-SAT

212 Second Floor Studio 14

213 Second Floor Studio 15

214 Second Floor Studio 16 Hentai Gameshow & Prizes SAT N/A 9:00PM – 11:00PM SAT

Friday

Friday Film Festival

Friday Entertainment Room

Friday Entertainment Tattoo Day of the show MAIN STAGE
Doors@ 4:30PM VIP/5PM Reg Start Amount
Cryptic Comedy of Bill Fisher 6:30PM 20 minutes
Saber Legion Round 1 7:00PM 20 minutes
Sucide Spark Sisters 7:30PM 15 Minutes
Saber Legion Round 2 8:00PM 45 minutes
Rockin Tattoo Contest 9:00PM 60 Minutes
Ballrooms Close 10:00PM 0 Minutes BAND STAGE
The Bloody’s 10:30PM 30 minutes
Coffin Rites 11:15PM 45 minutes
Crypticon Party Rooms
Crypt Party Room SUITE 4/2ND FLOOR
Don’s Movie & Party Room SUITE 9/2ND FLOOR
8MM MONSTER FILMS
Dracula After Dark SUITE 6/2ND FLOOR

Saturday

Saturday Film Festival

Saturday Entertainment Room

Saturday Entertainment Cosplay Day of the show MAIN STAGE
Doors@11:30AM VIP/Noon Reg Start Amount
Saber Legion Round 3 1:00PM 30 Minutes
Sucide Spark Sisters 1:30PM 15 Minutes
Saber Legion Round 4 2:00PM 30 Minutes
Cosplay Heroes & Villans 3:00PM 45 minutes
Cryptic Comedey of Bill Fisher 3:30PM 20 Minutes
Cosplay Horror & Sci Fi 4:00PM 45 minutes
Cosplay for Kids Contest 5:00PM 45 minutes
MARVINS MAGIC 6:00PM 20 minutes
Ball Rooms Close 8:00PM 0 Minutes
VIP Dinner Party & Show 8:30PM 1hr
Stage Intermission
MARVINS MAGIC 9:30PM 30 Min
TBA 10:00PM 30 Min BAND STAGE
TBA 10:45PM 1 Hr
Crypticon Party Rooms
Crypt Party Room
Don’s Movie & Party Room
Dracula After Dark

Sunday

Sunday Film Festival

Sunday Entertainment Room

Sunday Entertainment Make Up Contest Day of the show
Doors@11:30AM VIP/Noon Reg Start Amount
Cryptic Comedey of Bill Fisher 1:30PM 15 Minutes
Crypticon 15th Annual Make Up Contest 2:00PM 2 Hrs – To register – Copy the link to your browser

https://www.facebook.com/Crypticon-Minneapolis-Special-FX-Makeup-Competition-2021-111565501183815/?__cft__[0]=AZUvfGucfrdsu4Un3nLoKDeVI09YKhFgmHsBYFz_ncC-9vrKw0kBiCICQp3ESG1lC1cE5035A0ZDnaXuQdp-KQm68aNGiY8viKtNaIVa06_G9Axdxg78MvoMNtBYn0Ptn8DTneVG4PiMqqFC4T0VGLyaLdNlPYw_OXJjFkVApPBufg&__tn__=kK-R

Ball Rooms Close 5:00PM 0 Minutes